Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La vuitena edició del Mou-te amb Cor acull fins a 25 propostes esportives amb finalitats solidàries

Escoltar

La vuitena edició del Mou-te amb Cor acull fins a 25 propostes esportives amb finalitats solidàries

L’esport solidari a la ciutat de Mataró és viu durant tot l’any i enguany es torna a presentar el Mou-te amb Cor, la campanya que engloba totes aquestes iniciatives ja siguin promogudes per entitats, clubs, fundacions, o centres de recerca. La combinació de l’esport amb una finalitat solidària acull aquest any fins a 25 propostes diferents, algunes de veteranes com les caminades de la tardor i d’altres de noves, totes elles demostren que Mataró és una ciutat cuidadora i solidària.

La presentació amb algunes de les entitats que organitzen actes solidaris.
La presentació amb algunes de les entitats que organitzen actes solidaris.

La regidora d’esports, Bea Delgado, i la regidora de Ciutat Saludable i Inclusiva, Laura Seijo, han presentat avui al Mataró Parc la vuitena edició del Mou-te amb Cor, la suma d’iniciatives esportives amb finalitat solidària que es porten a terme a Mataró. Tot i que es tracta d’una campanya viva on es poden anar incloent noves propostes, en aquests moments hi ha 25 iniciatives diferents per aquest 2024 que inclouen des de caminades, futbol, esports nàutics, pàdel i natació, entre d’altres.

La presentació de la campanya Mou-te amb Cor 2024 s’ha presentat durant l’activitat organitzada per primer cop per Eurofitness El Sorrall amb la col·laboració de l’emissora de ràdio FlaixBack: la 1a Street Edition. S’ha fet al Mataró Parc i la finalitat és la recerca que fa l’Hospital Sant Joan de Déu sobre el càncer infantil sota el nom #PelsValents.

A banda d’aquesta iniciativa, hi ha d’altres novetats com la Campanya contra el càncer dels braçalets verds d’esperança del passat mes de gener, la pròpia Street Edition o la Marxa Nòrdica no competitiva en commemoració dels 25 anys de l’Hospital de Mataró en favor de Proyecto Alpha el mes d’abril, que conviuen amb propostes veteranes com les caminades de la tardor per la Salut Mental, el Càncer de Pit i l’Alzheimer.

Es tracta d’una campanya promoguda per l’Ajuntament de Mataró amb l’objectiu de disposar en un únic espai web tota la informació i que la ciutadania pugui, d’una forma fàcil, estar informada per poder participar-hi. Les activitats es fan durant tot l’any si bé els mesos de primavera i tardor són els més farcits.

Publicat a