Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sessió de presentació de diagnòstics del Pla Integral del Nord. 06/05/2008

Escoltar

Sessió de presentació de diagnòstics del Pla Integral del Nord. 06/05/2008

Dia
Hora
Lloc
Organisme

Ordre del dia

PLA INTEGRAL DEL NORD

Benvolguts,

Benvolgudes,

El motiu de la present és informar-vos que s'ha posat en marxa el procés de diagnòstic dels barris de Camí de la Serra, Cirera, Els Molins, La Llàntia, Via Europa i Vista Alegre, com a primera fase per al disseny i implementació del Pla Integral del Nord.

Com sabeu, un pla integral té com a objectiu fonamental la transformació global d'un territori, i en aquest procés cal que el teixit associatiu i la ciutadania hi prengueu part activa.

El primer pas en la posada en marxa d'aquest projecte és l'elaboració d'un diagnòstic participatiu de tots els barris que conformen el Pla Integral del Nord, amb l'objectiu de definir en quins àmbits caldrà establir les línies estratègiques de treball per aconseguir aquesta transformació del territori, que sens dubte suposarà una millora del nostre barri, de la nostra ciutat, i en definitiva de la nostra qualitat de vida.

Així doncs, em plau convocar-vos a la sessió de presentació del procés de diagnòstic participatiu dels barris de Camí de la Serra, Cirera, Els Molins, La Llàntia, Via Europa i Vista Alegre, que tindrà lloc el proper dimarts 6 de maig, a les 20h, al Centre Cívic Molins (C/ Nicolau Guañabens, 23-25). Durant l'acte es preveu disposar d'un petit refrigeri.

Tanmateix agrairia confirméssiu la vostra assistència als tècnics del Servei de Participació

Ciutadana a través de l'a/e pin@ajmataro.cat , o bé dels telèfons 937022836 / 937022841.

Esperant poder-vos saludar personalment el proper dimarts 6 de maig, rebeu una cordial salutació,

Carlos Fernández Báez

President del Pla Integral del Nord

Mataró, 21 d'abril de 2008