Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pla Integral del Centre-Eixample-Havana. Visita al TecnoCampus (26/10/2010)

Escoltar

Pla Integral del Centre-Eixample-Havana. Visita al TecnoCampus (26/10/2010)

Dia
Hora
Lloc
TecnoCampus Mataró-Maresme
Organisme
Pla Integral del Centre-Eixample-Havana

Ordre del dia

Benvolgut,

Benvolguda,


Una de les tasques principals dels Consells Territorials és fer el seguiment dels projectes que es desenvolupen en el territori. La majoria de les actuacions realitzades o en marxa i aquelles que estan planificades per un futur proper les anem coneixent al llarg de les diferents reunions dels Grups de Treball i/o del Consell Territorial.

En aquest sentit, creiem que la millor manera de conèixer aquests projectes i altres aspectes relacionats amb la nostra ciutat, és podent veure’ls allà on es porten o portaran a terme. Per aquest motiu, us convidem a participar d’una visita al TECNOCAMPUS, parc Científic i la Innovació.

La visita està prevista pel proper dimarts dia 26 d’octubre de 2010 a les 18:00 hores a l’escultura “inici de vol”, (situada entre les dues torres vermelles).

El TCM disposa d’un aparcament soterrat, en el qual s’accedeix pel carrer Tordera (entre l’hotel IBIS i el TCM), i del que s’ha de sortir a peu, pel mateix lloc per on s’ha entrat amb el cotxe. Durant aquest més d’octubre l’aparcament és gratuït.

Preguem confirmeu la vostra assistència.

Esperant poder saludar-vos personalment, rebeu una salutació ben cordial.


Montserrat López i Figueroa
Presidenta del Pla integral del Centre-Eixample-Havana


Mataró, 15 d’octubre de 2010