Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La fundació TIC Salut Social es trasllada a Barcelona

Escoltar
Logo de Grup municipal ERC-MES-AM

Grup municipal ERC-MES-AM

La informació que apareix en aquest article és responsabilitat del Grup municipal ERC-MES-AM

La fundació TIC Salut Social es trasllada a Barcelona

Comunicat del grup municipal d'ERC-MES, davant el trasllat de la Fundació TIC Salut Social a Barcelona. Ens reafirmem com al #GovernAlternatiu que treballa i vetlla pels interessos de tota la ciutat. Així ho demostrem, continuem treballant.

Davant el trasllat de la Fundació TIC Salut Social a Barcelona, i deixant així la seva seu ubicada al TecnoCampus, des del grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya - Moviment d'Esquerres exposem que:

1- És una notícia que rebem amb tristor, sens dubte no ens agrada veure com aquesta fundació deixa la nostra ciutat després de tretze anys de treball. Per tant, considerem que és una mala notícia per a Mataró.

2- TIC Salut Social, passa per un acord institucional. Un acord que es trencarà ara, fruit de la incapacitat del govern de Mataró a l'hora de desenvolupar projectes d'aquest calibre. Cal un govern municipal doncs, que sigui capaç de crear vincles de col·laboració i tingui capacitat negociadora; també amb el TIC Salut Social per tal de fer-lo sentir un agent important i estimat a la ciutat. Ni el govern actual de l'alcalde David Bote, ni cap dels anteriors, ho ha aconseguit.

3- El compromís d'Esquerra Republicana amb la ciutat de Mataró és indiscutible. Realitzem reiterades demandes socials, fiscalitzant així el govern, i la majoria de les quals sense resposta per part del govern. En són exemples la denúncia de l'increment de l'IBI,  la demanda d'una resposta davant els missatges del xat de la policia o la denúncia de plaques franquistes que encara són a la ciutat... Propostes i demandes on sembla que el govern de Mataró, format per PSC i EnComúPodem, no tenen opinió al respecte o intenció per impulsar qualsevol acció des del govern.

Per això, davant la notícia del TIC Salut Social, i informacions apel·lant a la nostra responsabilitat amb Mataró, ens reafirmem com al #GovernAlternatiu que treballa i vetlla pels interessos de tota la ciutat. Així ho demostrem, continuem treballant.