Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un catàleg perquè trobis més fàcilment la formació en línia que vols

Escoltar

Un catàleg perquè trobis més fàcilment la formació en línia que vols

La Covid19 ha portat molts inconvenients, però, per sort, també algunes oportunitats en el camp de la formació. Des del SOM hem volgut posar-les a l’abast de la ciutadania.

Arran de la situació de confinament, es va fer impossible fer formació presencial i van ser molts els agents i entitats els que es van activar per oferir formació i recursos en línia. Des del SOM vam voler facilitar-ne el seu coneixement i ús a partir de la creació del Catàleg de formació online que trobeu a la nostra web des de l’abril de 2020 i que revisem i actualitzem mensualment.

Aquest catàleg recull un llistat de portals web que ofereixen amb certa regularitat formació i recursos de formació en línia de forma gratuïta /subvencionada, o bé a preus assequibles.

El ventall d’opcions és molt ampli: sanitat, benestar emocional, construcció, disseny gràfic, docència, idiomes, ofimàtica, SAP... i un llarg etcètera. 

Et convidem a participar a la sessió recursos formatius en línia que farem el proper  26 de maig  per conèixer més en profunditat aquest catàleg i descobrir les principals eines de formació en línia. 

Tot i que el document es pot consultar de manera lliure i autònoma, si necessites més suport per definir o trobar la formació més adequada i a les teves necessitats i objectius professionals, pots demanar cita (presencial o telemàtica) i t’assessorarem.

Publicat a