Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Anna Gas i Pol Guasch + Víctor López

Escoltar

Anna Gas i Pol Guasch + Víctor López

Dues actuacions de poesia i música a càrrec d'Anna Gas i Pol Guasch d'una banda i Víctor López per l'altra dins del festival Poesia i +

Anna Gas i Pol Guasch 
Arrenquem amb dues de les veus més potents de la jove generació de poetes catalans: Anna Gas (Barcelona, 1996) i Pol Guasch (Tarragona, 1997). Anna Gas es va estrenar amb el llibre Crossa d’aigua (2017), guanyador del premi Joan Duch, i poc després va publicar el contundent Llengua d’àntrax (2019), en què aborda la naturalesa del llenguatge, el cos escapçat i l’amenaça que suposa l’altre des d’una mirada que situa la paradoxa el centre. L’any passat va publicar El pèndol, guanyador del premi Mercè Rodoreda de contes. Pol Guasch, per la seva banda, és una altra de les veus que ha irromput amb força i personalitat: el 2018 va guanyar el premi Francesc Garriga per a poetes inèdits amb Tanta gana i va publicar La part del foc el 2021, el mateix any en què va guanyar el premi Llibres Anagrama de Novel·la amb Napalm al cor. Guasch, que ja va passar fa uns anys pel festival, combina una lectura pausada i preciosista amb uns versos que flagel·len el cos i les convencions. 

Víctor López 
Tot i que és un dels grans noms de l’spoken word a casa nostra, Víctor López no es deixa veure gaire als escenaris. És un autor amb una veu potent i mal·leable, capaç de fer entrar el públic en el seu món només amb les cordes vocals. Des de fa més de deu anys explora i investiga el llenguatge poètic en les seves múltiples manifestacions: el so, el cant, el llenguatge salvatge, l’oralitat, la inspiració, la mística i l’experiència poètica. En aquesta ocasió ens oferirà un viatge a través de la paraula i el so: El llac al voltant del llac, una proposta que fusiona spoken word amb paisatges sonors minimalistes i l’ambient. Una proposta ideal per a un nou espai del festival: el teatre del Cafè Nou, situat al centre de la capital del Maresme i que promet ser un node creatiu de gran irradiació per a la ciutat. 

Tota la informació del Festival Poesia i +: https://www.poesiaimes.cat/ca


El Cafè Nou és un immoble construït l’any 1935 i catalogat com a Bé Cultural d’Interès Local (BCIL), gràcies al cofinançament amb el Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i la Diputació de Barcelona. L'any 2018 van començar les obres de reforma de l'equipament per albergar-hi un teatre, l'Oficina de Turisme i un bar-restaurant.

Info

 • Quan?
  30/06/2022 des de 20:00
 • Categoria

  Poesia i +

 • On?

  Cafè Nou

 • Organitzador

  Fundació Palau. Col·labora: Ajuntament de Mataró

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern