Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fashion Art. 20è Aniversari

Escoltar

Fashion Art. 20è Aniversari

Moda, art, inclusió i sostenibilitat es fusionen en la nova exposició que el Museu de Mataró presenta a Can Marfà fins al 15 d’octubre. Aquesta mostra commemora vint anys del projecte creatiu del dissenyador de moda Manuel Fernández, que combina l'expressió artística amb el disseny de moda, incloent-hi el compromís amb els objectius ODS de l'agenda 2030 i l'acció social.

Manuel Fernández, president del Fashion Art Institute i comissari de l'exposició, ens acompanyarà per presentar els 29 vestits seleccionats per aquesta mostra, en la que participen 29 artistes.

El projecte Fashion Art començà l’any 2003 amb el desig d’oferir als artistes plàstics més destacats del panorama nacional i internacional, un suport nou on expressar la seva obra: el vestit-llenç, on cada artista té l'oportunitat de crear una obra única. 

Fent una picada d'ullet al vestit amb el qual va començar tot, el 29è vestit que es presentarà a Mataró és una peça especial que Manuel Fernandez ha triat per tal que l’artista mataronina Mia Llauder faci la seva intervenció. Per aquest motiu, excepcionalment durant els dies 1, 15, i 22 de juliol, la sala d'exposicions de Can Marfà es convertirà en un atelier d’artista obert al públic, que en directe podrà contemplar el procés de cocreació. 


Full de sala         Dossier de premsa         Postal

Info

 • Quan?
  16/06/2023 des de 19:00
 • Categoria

  Inauguració d'exposició

 • On?

  Can Marfà Gènere de Punt. Museu de Mataró

 • Organitzador

  Museu de Mataró - Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern