Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festival 2Terços | ONC Jazz Trio i Irene Reig

Escoltar

Festival 2Terços | ONC Jazz Trio i Irene Reig

Concert amb una de les representants més destacades de les noves generacions del jazz. Benvinguda a càrrec del pagès Pep Riera

Del 14 al 17 d’octubre, l’Associació Agrària Cinc Sènies - Mata - Valldeix organitza el Festival 2Terços, una cita singular que marida les arts, el territori i el paisatge de Mataró per reivindicar els conreus i boscos, el patrimoni agrícola, forestal i cultural de l’espai agrari de la ciutat, que comprèn dos terços de la superfície urbana.

L’espai agrari i forestal de les Cinc Sènies, Mata i Valldeix, és un valor desconegut de Mataró i del Maresme per a molts ciutadans i que cal potenciar. Tant pel seu paisatge com pel seu patrimoni històric, cultural i de biodiversitat. Amb 2Terços volem potenciar el vincle entre la ciutat i el seu entorn agrari, promoure’n la història, la cura, la sostenibilitat i els projectes agrícoles i culturals diversos que hi tenen cabuda, gaudint d’un paisatge que ens és patrimoni.

Per aquest motiu, i perquè creiem en la música i la dansa com a eina de cohesió social, proposem aquest primer Festival 2Terços, que vol ser l’embrió d’un futur festival més gran, on dues terceres parts de la programació també serà de km 0 (Maresme).

Per fer-ho aprofitem la festivitat de Sant Galderic: volem contribuir a la recuperació de l’activitat anual que es feia al voltant del patró de la pagesia catalana.

Organitza: Associació agrària Cinc Sénies - Mata - Valldeix. Amb el suport de l’Ajuntament de Mataró. Col·laboren: Celler Castellví, MicsBCN, Entitat Folklòrica Catalana de Mataró, Coop Agrícola Litoral SCCL i Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Info

 • Quan?
  14/10/2021 des de 20:00
 • Categoria

  Festival de les arts, el territori i el paisatge

 • On?

  Can Portell (Veïnat de Valldeix)

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern