Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Intramuros

Escoltar

Intramuros

Mostra col·lectiva de Silvia Ayala, Toni Espósito, Raimo Galí, Akane Ibáñez, Paula Machota i Ot Prieto; comissariada per Alberto Romero Gil

“Intramuros” proposa un acostament, mitjançant el llenguatge pictòric, als discursos i inquietuds que sorgeixen entre les parets que ens convergeixen. Convida a la contemplació i al qüestionament de la quotidianitat, a través d'un recorregut entre els espais que habitem, on fem vida.

Els llocs que freqüentem, que poden arribar a convertir-se en espais personals, esdevenen escenaris que ens permeten interactuar des de la nostra veritable naturalesa. Les parets contenen la nostra intimitat i la defineixen, ja que recullen la vida que hi té lloc: el nostre cercle més proper, les nostres persones de confiança, els nostres objectes, els nostres racons de confort o, per contra, la nostra tensió.

Ens trobem reflectits en els nostres espais, directament o indirectament. El rastre de la nostra rutina, l'afecte, les il·lusions, el pes que no deixem anar del tot, les pors, els dubtes i, en definitiva, l’intrínsec, queda reflectit en les obres que configuren “Intramuros”. El recorregut a través de l'espai, dels nostres coneguts i dels nostres objectes, ens permet indagar en qüestions que, malgrat néixer en el privat, són universals. Dit d'una altra manera, ens serveix de precedent per posar la mirada i reflexionar sobre el més senzill, per allò que donem per descomptat i que, no obstant això, avui dia encara ens fascina.

Info

 • Quan?
  21/10/2023 des de 19:59
 • Categoria

  Exposició

 • On?

  La Destil·leria Espai Cultural

 • Organitzador

  La Destil·leria Espai Cultural

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern