Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Petita Hora del Conte. Dalt del cel

Escoltar

La Petita Hora del Conte. Dalt del cel

Què passa quan plou i fa sol? Com és l’Arc de Sant Martí? Quin soroll fa la pluja? Aquest espectacle pels més petits té la resposta a totes aquestes preguntes. A càrrec de Cristina Noguer

Què passa quan plou i fa sol? Com és l’Arc de Sant Martí? Quin soroll fa la pluja? Aquest espectacle pels més petits té la resposta a totes aquestes preguntes.

El CEL desperta la curiositat de petits i grans. En ell hi conviuen personatges com el SOL, la LLUNA, la PLUJA i l’ARC de SANTMARTÍ. Els més petits miren embaladits el cel i deixen volar la seva imaginació.

Aquest espectacle de contacontes pels més petits de la casa, està basat en diversos contes i cançons sobre aquests personatges i també sobre altres fenòmens metereòlogics com el vent, els llamps, els trons i la neu. Mitjançant materials sensorials, titelles i cançons s’explicarà als infants què passa quan plou i fa sol, quin soroll fa el vent o quins colors té l’Arc de Sant Martí.

Alguns del contes dels que s’expliquen són de creació pròpia, d’altres són contes de diversos autors d’arreu, i d’altres narracions extretes de cançons populars infantils. Tot un seguit d’històries explicades, cantades i interpretades perquè tants petits com grans s’embolcallin de la màgia del cel.

A càrrec de Cristina Noguer

Per a infants fins als 3 anys.

Acte modificable en cas de canvi en les mesures de prevenció de la COVID-19 (seguiu les nostres xarxes socials).

Info

 • Quan?
  17/03/2021 des de 17:30
 • Categoria

  Activitat familiar

 • On?

  Biblioteca Antoni Comas

 • Organitzador

  Biblioteques de Mataró - Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern