Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La vida al món rural de muntanya

Escoltar

La vida al món rural de muntanya

Conferència a càrrec de Queralt Tor, ambientòloga i alcaldessa de Gisclareny, dins del programa de conferències i sortides del seminari "Prats i pastures, espais de biodiversitat"

A les 10 h a la Font de Gisclareny (Google maps: 42.25100408520128, 1.7849010451930174) 

La societat ha canviat en un sentit molt ampli, i si en algun lloc aquest canvi ha estat evident és al les zones rurals de muntanya. Durant dècades, la vida quotidiana es va mantenir pràcticament intacta de generació en generació. Una vida amb unes condicions molt dures amb un fort lligam al territori. Fins que arriba “la modernitat”: la llum, les carreteres, l’activitat minera, la indústria, els turistes, etc. Què va suposar tot això pels pobles de muntanya i per Gisclareny en concret? Ho conversarem pausadament tot recorrent el municipi.

Cal inscripció prèvia aquí. Cal que ompliu el formulari amb les vostres dades i trieu el "Curs/Activitat" al desplegable que surt clicant [ ... ] 

En finalitzar el seminari es lliurarà un certificat d’assistència als inscrits que acreditin haver participat en un mínim de sis conferències i dues sortides. Aquestes persones també rebran gratuïtament un exemplar del volum 35 de la revista científica L’Atzavara (any 2025), monogràfic entorn dels temes tractats en aquest seminari.

Info

 • Quan?
  13/04/2024 des de 10:00
 • Categoria

  Sortida

 • On?

  Font de Gisclareny

 • Organitzador

  Organitzen: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró i la Delegació de la Serralada Litoral Central (ICHN)

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern