Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mayte Martín. Déjà vu

Escoltar

Mayte Martín. Déjà vu

Concert d'una de les cantaores de major prestigi de l'actualitat musical. L'art del flamenc de la mà d'una veu molt personal que trasmet emocions en estat pur

Aquest concert és una ofrena al passat. Hi trobarem una resurrecció de sons portats al present per rendir culte a allò que ens ha precedit. És literalment una evocació als ancestres del cant i del toc.

Amb aquest concert Mayte Martín recupera sons antics i aporta al flamenc la seva particular filosofia, una estètica artística i musical radicalment diferent i una manera singular de concebre la música. La cantaora es caracteritza sobre tot pel seu impuls transmissor d’essència.

Cadascuna de les incursions de Mayte Martín en el repertori antic es converteix en una exquisida obra d’arqueologia reconeguda i aplaudida per profans i experts; de la seva mà, totes aquestes obres conserven la seva bellesa i la seva idiosincràsia, però ella els hi confereix un tractament refinat i sensible que les converteix en peces per a pur gaudi de les oïdes més desacostumades i en creacions de culte per als erudits.

Direcció artística i cant: Mayte Martín
Guitarres: Paco Cruzado i José Tomás
Violí: Marta Cardona
Contrabaix: Miquel Àngel Cordero
Percussió: David Domínguez                                                                          

“Honorar el flamenc és el que vull; i per això poso al seu servei el meu sentit del decòrum i de la llibertat a parts iguals; el primer per contribuir a preservar amb rigor els seus preceptes, que són definits per una ètica i una estètica que són herència sagrada; el segon, per posar totes les meves capacitats creatives, imaginatives i emotives al seu servei, per ser vehicle que connecti el passat amb el present, per capbussar-se en el meu imaginari i donar llum al ressò dels ecos antics que parlen amb la meva veu.” (Mayte Martín)

 21 euros platea | 17 euros amfiteatre
Descomptes:
·25% escolars, alumnes de l'Aula de Teatre, jubilats i carnet blau
·15% grups de 12 persones o més
·15% carnets de: Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, Teatre Lliure i Club del Teatre

Info

 • Quan?
  07/05/2022 des de 21:30
 • Categoria

  Concert

 • On?

  Teatre Monumental

 • Organitzador

  Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern