Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Variacions

Escoltar

Variacions

L'exposició «Variacions» destaca el treball de tres artistes amb una trajectòria dilatada en diferents disciplines artístiques

Aquestes tres artistes provenen de rerefons artístics heterogenis, però comparteixen dedicació i experimentació creativa, i transformen les seves vivències en un mitjà de comunicació artística.

Aquesta exposició vol explorar les oscil·lacions i repeticions presents en les seves obres, i oferir-nos una oportunitat de reflexió en l’aportació personal de cadascuna.

Mitjançant la seva tècnica i sensibilitat artística, Rosa Codina-Esteve ens recorda la simplicitat i naturalesa essencial de les coses quotidianes, remarcant la seva ànima singular en una obra grandiloqüent. Cada obra és un poema visual que ens convida a aturar-nos i contemplar el món que l’envolta.

Mia Llauder treballa amb materials fràgils, com la porcellana. Les seves creacions belles i delicades semblen desafiar la mateixa naturalesa dels materials amb què treballa. Captiven l’observador convidant-lo a explorar la fragilitat i fortalesa intrínseca de l’obra, transportant-lo a un món surrealista ple d’imaginació.

A través de la repetició temàtica i els conceptes en la sèrie, Catherine Lorton construeix una narrativa visual cohesiva que connecta cada obra amb l’altra, i crea una experiència artística unificada. L’exploració d’aquesta sèrie de monotips ens convida a reflexionar en les infinites manifestacions singulars sobre una mateixa idea universal.

En conjunt, aquesta exposició ofereix una oportunitat única per explorar les tècniques d’aquestes artistes i ressalta la importància de la incidència i la repetició.

Info

 • Quan?
  16/09/2023 des de 20:44
 • Categoria

  Exposició

 • On?

  La Destil·leria Espai Cultural

 • Organitzador

  La Destil·leria Espai Cultural

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern