Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Vilardell. Pinhai

Escoltar

Vilardell. Pinhai

Exposició de Lozano Vilardell organitzada per l'Associació Sant Lluc per l'Art Mataró

Francisco Javier Lozano Vilardell presenta la seva darrera producció de pintures acríliques. L'artista és llicenciat i doctor cum laude en Belles Arts per la Facultat de Barcelona on, actualment, exerceix de professor.

El seu historial acadèmic, artístic i les seves aportacions al coneixement i la recerca dins de l’art és extens, ha conreat l’escultura, el dibuix, el gravat i l'experimentació en tècniques 3D. 

Les seves pintures combinen abstracció i figuració geomètrica, en un diàleg permanent entre geometria i cromatisme, tractant d’aconseguir crear una realitat paral·lela, emprant símbols que construeixen espais i estructures seguint una pauta gairebé musical, sense sensació tridimensional, sinó més aviat valent-se de línies, formes i trames amb un ritme ben combinat entre espais i formes on l’observador pot parar atenció o descansar-hi.

Tot plegat en una combinació creativa que vol atraure la mirada al mateix temps que vol remarcar la mateixa identitat, sense renunciar, emperò, a la qualitat i a una determinada derivada estètica a la qual l’abstracció actual ha donat cabuda, com una versió important dins de l’art contemporani.

Info

 • Quan?
  22/01/2021 des de 18:30
 • Categoria

  Exposició

 • On?

  Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics

 • Organitzador

  Associació Sant Lluc per l’Art

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern