Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Vivir para vivir

Escoltar

Vivir para vivir

Comèdia musical amb cançons de Joan Manuel Serrat

Sinopsi

Tres personatges, en un carrer, en una ciutat... Àngel, un misteriós rodamon, Mateu, un guitarrista de carrer, i la jove mileurista Lucia.
L'atzar i les cançons de Serrat provoquen la trobada entre aquestes ànimes solitàries en moments crucials del seu camí.
A partir de la poesia del llegendari cantautor català, es despleguen unes històries de vida plenes de coincidències, amb un inesperat gir inquietant que els posarà entre l'espasa i la paret.
Una comèdia musical "desconstruïda" que reflexiona sobre la mort i la seva, a voltes devaluada contracara: la VIDA.

Durada: 75 minuts.

DSBOK2cia

Companyia de teatre sense ànim de lucre que neix de l'impuls de dos actors: Ramiro Blas i Toni Cairós. Tots dos estan plenament convençuts del caràcter terapèutic de l'art. És per això que la temàtica de les seves produccions se centra en els desequilibris emocionals, les seves conseqüències en l'individu i el seu entorn.

El naixement de la companyia està íntimament lligat a la ciutat de Mataró i el seu entramat cultural. De fet, va ser gràcies a la iniciativa Fet a Mataró que DSBOK2cia van estrenar la seva primera obra, 12 Cascabeles, a Can Gassol el desembre de 2018 i es van constituir com a companyia. Vivir para vivir està en procés de creació i serà el seu segon espectacle.

Fitxa artística

Dramatúrgia i direcció - Joaquin Daniel
Direcció musical - Pep Romaguera
Intèrprets - Montse Campabadal i Toni Cairós.
Guitarra -Anibal Martínez
Producció - DSBOK2cia
Tècnic - Jaume Font
Audiovisual - Antoni Roura

Preu

10 euros. Les entrades es podran adquirir al web www.entradesculturamataro.cat i a la Direcció de Cultura (C. de Sant Josep, 9) de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

La recaptació de la taquilla va destinada íntegrament a la companyia.

El Bar del Cafè Nou estarà obert com a mínim des de mitja hora abans i fins mitja hora després de la finalització de l'espectacle. 

El Cafè Nou és un immoble construït l’any 1935 i catalogat com a bé cultural d'interès local (BCIL), gràcies al cofinançament amb el Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i la Diputació de Barcelona. L'any 2018 van començar les obres de reforma de l'equipament per albergar-hi un teatre, l'Oficina de Turisme i un bar-restaurant. 

Info

 • Quan?
  12/03/2023 des de 19:00
 • Categoria

  Espectacle

 • On?

  Cafè Nou

 • Organitzador

  Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern