Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CAP Gatassa i el CAP Ronda Cerdanya no obriran els dissabtes fins a nou avís

Escoltar

El CAP Gatassa i el CAP Ronda Cerdanya no obriran els dissabtes fins a nou avís

Els Centres d’Atenció Primària que depenen de l’Institut Català de la Salut a Mataró han reorganitzat el seu horari d’atenció al públic de manera temporal i mentre duri la situació d’excepcionalitat per la pandèmia del coronavirus.

CAP Ronda Cerdanya
CAP Ronda Cerdanya

A partir de demà, 21 de març, el CAP Ronda Cerdanya i el CAP Gatassa no obriran els dissabtes. L’atenció mèdica per a les persones usuàries d’aquests dos centres durant els dissabtes de 8 h a 17 h es farà de la següent manera:

- Les persones usuàries del CAP Ronda Cerdanya hauran d’anar al CAP Rocafonda (ronda de Rafael Estrany, 8). Tel. 93 755 62 07.

- Les persones usuàries del CAP Gatassa hauran d’anar al CAP Ronda Prim (ronda de Joan Prim, 35). Tel. 93 741 50 44.

Durant la resta de la setmana, els CAPs atendran en el seu horari habitual. Si necessiteu atenció fora de l’horari dels centres, cal que truqueu al 061.

Des de La meva Salut (lamevasalut.gencat.cat), a través de l’e-consulta, podeu contactar directament amb el vostre metge o metgessa i descarregar les vostres receptes mèdiques. Recordeu que excepcionalment, durant el període d’epidèmia del coronavirus SARS-CoV-2 podeu sol·licitar l’accés a La meva Salut al telèfon 900 053 723 (de dilluns a divendres de 8 a 20 h) o emplenant el formulari que trobareu a l’enllaç canalsalut.gencat.cat/lamevasalut-registre


Publicat a