Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El concurs d’Instagram “Mataró viu l’esport 2019” rep 496 imatges en la seva quarta edició

Escoltar

El concurs d’Instagram “Mataró viu l’esport 2019” rep 496 imatges en la seva quarta edició

Els guanyadors són @empar2722, @buchbaques i @enriquemartinez8893 en les categories d’autor amb més imatges escollides, amb l’etiqueta #mataroesport2019 i amb l’etiqueta #mataroesportsantes2019, respectivament. De les 496 fotografies que s’han rebut, 135 es poden veure a la sala d’exposicions de la Unió Excursionista de Catalunya (UEC) de Mataró i es poden veure fins al 19 d’abril.

La regidora d’Esports, Bea Delgado, el president de la Unió Excursionista de Catalunya (UEC) Mataró, Daniel Tavares, i el president de la secció de Foto-Cine, Jaume Estapé, han inaugurat l’exposició amb les fotografies que han participat en la quarta edició del concurs fotogràfic d’Instagram “Mataró viu l’esport 2019”. Durant el transcurs de l’acte s’ha fet públic el veredicte del jurat amb els guayadors de les diferents categories. 

En aquesta edició, la quarta, s’han presentat 496 fotografies de les quals 135 han estat seleccionades per formar part de l’exposició que es podrà visitar des del 6 de març fins al 19 d’abril a la sala d’exposicions de la UEC Mataró, al carrer Nou. La participació ha minvat, per primer cop aquest any, passant de les 702 fotografies rebudes en la tercera edició a les 496 d’enguany. Des que es va iniciar aquest concurs, la participació sempre havia pujat: en la primera edició es van rebre 438 imatges i 579 en la segona.

 

Els guanyadors

El jurat, format per la regidora d’Esports, Bea Delgado; per l’artista, PereColl; Jordi Bonareu, mataroní vinculat al món de l’esport, i Lluís Casas com a representant de la UEC Mataró, van dictar el seu veredicte el 6 de febrer.

Els guanyadors d’aquesta edició són @empar2722 que rep el Premi d’Honor, valorat en 300 € i un diploma, per ser l’autora amb més fotografies, en concret 9, seleccionades entre les 25 primeres. @buchbaques és el guanyador del 1r Premi amb l’etiqueta #mataroesport2019, valorat en 150 € i un diploma, i el 1r Premi de l’etiqueta #mataresportsantes2019, amb 150 € i un diploma, és per @enriquemartinez8893. El premi juvenil a la millor fotografia corresponent a qualsevol etiqueta ha quedat desert.

Publicat a