Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament desallotja un habitatge del Camí Ral per dubtes sobre la solidesa estructural i problemes de salubritat

Escoltar

L’Ajuntament desallotja un habitatge del Camí Ral per dubtes sobre la solidesa estructural i problemes de salubritat

La propietat no ha aportat els informes requerits pel consistori per acreditar l’estat de l’immoble. Aquesta tarda s’ha procedit també a la desinfecció i tapiat de l’habitatge.

Agents de Policia Local avui al Camí Ral. Foto: Policia Local
Agents de Policia Local avui al Camí Ral. Foto: Policia Local

L’actuació s’ha fet al primer pis del número 458 del Camí Ral. L’Ajuntament va demanar a la propietat a finals d’abril que aportés informe tècnic de la solidesa de l’edifici, que adoptés les mesures cautelars oportunes i fes les reparacions pertinents a fi de garantir la solidesa estructural evitant danys a finques veïnes, arran de queixes veïnals que denunciaven possible risc per a les persones.

L’Ajuntament ha procedit al desallotjament preventiu davant la falta d’acreditació per part de la propietat i també en detectar problemes greus de salubritat a l’immoble. Per aquest motiu, la Policia Local ha fet desallotjar l’habitatge, que estava ocupat il·legalment. En el moment de l’actuació hi havia cinc persones a qui s’ha ofert allotjament provisional, que han rebutjat. Un dels ocupants ha estat detingut per un presumpte delicte de desobediència i resistència a l’autoritat.

Aquesta mateixa tarda s’ha dut a terme de manera subsidiària una neteja i desinfecció de l’habitatge i s’ha tapiat l’accés al mateix.

El passat mes de febrer ja es va desallotjar i tapiar el local d’aquest mateix edifici (l’antic casal ocupat El Teler), que no reunia els requisits per ser habitat i provocava moltes queixes veïnals per sorolls, insalubritat i temes de seguretat. Tot l’edifici és objecte de seguiment des de fa mesos per part de la Unitat de Convivència i Civisme de la Policia Local.


Publicat a