Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fundació Hospital reforça l’atenció psicològica a la ciutadania dins del context de la COVID-19

Escoltar

La Fundació Hospital reforça l’atenció psicològica a la ciutadania dins del context de la COVID-19

La Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena posa a disposició de la ciutadana un equip de professionals per dur a terme de manera gratuïta atenció psicològica. L'objectiu és ajudar en el maneig de l’estrès, per mantenir l'equilibri emocional amb una actitud positiva en aquests moments de confinament al domicili, i ajudar en la gestió del sentiment de por i incertesa. Les peticions es poden fer al correu atenciopsicologicacovid19@fundaciohospital.org i les sessions es faran telefònicament o per videoconferència.

La Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena de Mataró posa a disposició de la ciutadania, l’equip de psicòlegs de les diverses àrees d’atenció de la Fundació amb l’objectiu de proporcionar una atenció i contenció emocional per a totes les persones que ho puguin necessitar en aquesta situació de confinament per la pandèmia.

És fonamental donar suport i assessorament psicològic a la població per reduir les possibles conseqüències psicològiques que una situació de pandèmia pot produir a les persones com l’activació excessiva, inquietud, ansietat, por, irritabilitat, problemes per dormir, preocupació, etc i generar amb l’atenció dels professionals experts el màxim benestar a les persones que travessen una situació emocional complicada.