Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Piscina Municipal reobrirà el 25 de juny amb reserva prèvia de franja horària

Escoltar

La Piscina Municipal reobrirà el 25 de juny amb reserva prèvia de franja horària

Les persones abonades a la Piscina Municipal de Mataró podran anar a nedar a partir del 25 de juny amb un sistema de franges horàries, organitzades de dilluns a dissabte. Per reservar caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça piscinamunicipal@ajmataro.cat o trucar al 93 741 61 61 o al 661 871 886. Des d’avui, 15 de juny i fins al 23 de juny, s’ha obert l’atenció presencial. Els cursets i les activitats aquàtiques per adults també es reprendran per grups mentre que els cursets de natació per a infants de l’estiu 2020 s’anul·len.

La Piscina Municipal obrirà del 25 de juny al 25 de juliol complint amb els requisits dictats per les autoritats sanitàries. Per garantir que es compleixen les mesures d’higiene i distància, s’han organitzat 12 franges horàries de dilluns a divendres i 4 franges pels dissabtes al matí, per oferir a les persones abonades. Per poder fer ús dels serveis caldrà haver reservat prèviament, sempre que sigui possible per telèfon (93 741 61 61  / 661 871 886) o per correu electrònic a l’adreça piscinamunicipal@ajmataro.cat  

L’atenció presencial comença avui 15 de juny i fins al 23 de juny tindrà el següent horari:

  • de 10 a 13h i de 15 a 18h els dies 15, 16, 17, 18 i 22 de juny
  • de 9 a 15h el dies 19 i 23 de juny

Els cursets i les activitats aquàtiques dirigides per adults es faran en les mateixes franges al llarg del dia. Des de la Piscina Municipal s’està contactant amb totes les persones inscrites a fi d’organitzar els grups.En qualsevol cas, si algú no està interessat en gaudir del servei fins la propera temporada, es fa una reserva de plaça ja que entenen que les condicions que cal establir potser no van bé a tothom.

S’oferiran diverses franges horàries per fer l’activitat “banya’t amb el teu infant”, en aquest cas cada infant (d’1 a 7 anys) i la persona que l’acompanyi tindran un espai delimitat a la piscina petita, prèvia reserva. Els infants que ja saben nedar, poden fer ús del servei de bany prèvia reserva d’espai i prova de nivell (per menors de 16 anys)

Pel que fa als cursets de natació per infants de l’estiu 2020, aquests s’anul·len degut a les restriccions de distàncies i mesures higièniques marcades per normativa. S'ha vist inviable portar-los a terme ja que dins l’aigua és molt difícil que els infants mantinguin la distància de seguretat i a més el monitor o monitora no podria interactuar amb ells de la manera habitual, cosa imprescindible per l’aprenentatge en un medi com l’aquàtic.

A partir del mes de setembre les activitats s’organitzaran en funció del que s’estableixi en aquell moment pel que fa a ràtios, distàncies, higiene, etc.

Durant el mes de juliol, es posaran en contacte amb els cursetistes infantils que estaven inscrits en el moment del tancament per l’estat d’alarma per informar de l’oferta que sigui possible a partir de setembre.

Publicat a