Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Jornades de Salut i Alimentació se centren en la influència de la Covid-19 en els hàbits i rutines de salut

Escoltar

Les Jornades de Salut i Alimentació se centren en la influència de la Covid-19 en els hàbits i rutines de salut

Sota el títol “La Covid19, un nou estil de vida” arriben les Jornades de Salut i Alimentació de Mataró amb 4 sessions virtuals que es faran durant el mes d’octubre via Zoom. Experts del món de la salut física i mental abordaran diferents aspectes sempre amb l’objectiu de fomentar la millora dels estils de vida entre la ciutadania.

Durant les Jornades de Salut i Alimentació, que se celebren al voltant del 16 d’octubre Dia Mundial de l’Alimentació, s’organitzen a Mataró un seguit d’activitats per fomentar els hàbits saludables entre la ciutadania. Enguany les jornades se centren en la COVID-19, tant perquè és la temàtica de treball, com perquè les activitats han passat de ser presencials a virtuals.

En concret es faran 4 sessions virtuals via Zoom:

-13 octubre, a les 18.30 h. En aquesta sessió inaugural la regidora de Benestar Social i Promoció de la Salut, Laura Seijo, farà una presentació de les jornades i a continuació serà el torn de la doctora Carmen Cabezas, subdirectora general de Promoció de la Salut del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya que impartirà la xerrada “Efectes del confinament en l’estil de vida”.

-15 octubre, 18.30 h. “Gestió emocional de la nova normalitat” a càrrec de la doctora Nathalie P. Lizeretti, psicòloga especialista en intel·ligència emocional i directora del Centre d’Investigació i Desenvolupament de la Intel·ligència Emocional.

-20 octubre. 18.30 h. Taula rodona amb el títol “La pandèmia des de primera línia. Què n’hem après?” amb diversos protagonistes de la gestió d’aquesta crisi.

-29 octubre, 18.30 h. El doctor, Antoni Trilla, cap de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l’Hospital Clínic de Barcelona i degà de la facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona (UB) serà l’encarregat de parlar sobre “Recerca en Covid19. On som i cap on anem?”

Publicat a