Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament ajorna l’aplicació de les mesures definitives de mobilitat al Centre fins a nou avís

Escoltar

L’Ajuntament ajorna l’aplicació de les mesures definitives de mobilitat al Centre fins a nou avís

El període de transició i adaptació a les noves restriccions de circulació a La Riera i entorns s’allarga fins a nou avís degut a la situació d’excepcionalitat per la pandèmia de la COVID-19.

Degut a la situació d’excepcionalitat provocada per la crisi sanitària del coronavirus, l’Ajuntament ha ajornat fins a nou avís l’aplicació de les mesures definitives de mobilitat per restringir l’accés de vehicles a La Riera i els seus entorns que havien d’entrar en funcionament l’1 d’abril. Aquestes mesures s’emmarquen en el Pla d’Impuls al Centre (PIC) i tenen per objectiu recuperar aquest espai per a la ciutadania.

 

Les noves mesures de mobilitat al Centre van entrar en funcionament el passat 10 de febrer i es va establir un període de transició fins al 31 de març. Durant aquestes setmanes, l’Ajuntament ha fet un seguiment de l’aplicació dels canvis, s’ha reforçat la informació sobre el terreny als vehicles que volien accedir a la zona restringida, i s’han mantingut trobades amb els agents vinculats, com els sectors del comerç i la restauració, per consensuar les mesures definitives en quant a casuístiques i horaris d’accés. Aquest període de transició finalitzava avui, i demà havien d’entrar en funcionament les mesures definitives de mobilitat. La seva aplicació, però, s’ha ajornat fins a nou avís degut a la situació d’estat d’alarma per la pandèmia de la COVID-19.

 

Les zones DUM mantenen horaris

Les zones de distribució urbana de mercaderies (DUM) mantenen l’horari habitual per facilitar la càrrega i descàrrega als proveïdors i als serveis de paqueteria i entrega a domicili de comandes. Per norma general, funcionen de dilluns a dissabte de 8 a 20 h i s’han d’utilitzar amb indicador horari i per un temps màxim de 30 minuts. Les zones DUM van entrar en funcionament el 10 de febrer i no estaven afectades pel període de transició.

Publicat a