Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El projecte Lloguem! s’amplia amb la incorporació d’Agents de la Propietat Immobiliària (API)

Escoltar

El projecte Lloguem! s’amplia amb la incorporació d’Agents de la Propietat Immobiliària (API)

La Cambra de la Propietat Urbana de Mataró s’ha sumat al projecte Lloguem! com a entitat col·laboradora en la captació d’habitatges que puguin beneficiar-se d’aquest projecte innovador que compta amb fons europeus. Els APIS que s’adhereixen al projecte rebran 400 € per cada habitatge que se sumi a aquest oferta alternativa d’habitatge assequible de Mataró.

La regidora d’Habitatge, Sarai Martínez, ha signat avui 12 d’abril l’acord d’adhesió de la Cambra de la Propietat Urbana de Mataró i el Maresme com a entitat col·laboradora al projecte Lloguem!

Els Agents de la Propietat Urbana (API) que vulguin participar en aquest projecte poden ampliar la seva cartera de servei oferint als seus clients la possibilitat de beneficiar-se dels avantatges del projecte Lloguem! Sobretot està enfocat als clients que tinguin habitatges amb necessitat de reformes i es puguin beneficiar d’un dels beneficis del Lloguem! que és rebre una subvenció de fins a 16.000 € per a la rehabilitació, reforma o posada al dia de l’habitatge.

Altres avantatges per als propietaris són:

-Garanties de cobrament de rendes durant tota la durada del contracte i cobertura de la defensa jurídica en cas d’impagaments.

- Gratuïtat en la gestió del contracte

-Fins a 2.000 € per actuacions que millorin l’eficiència energètica de l’habitatge..

-Fins a 2.000 € per a aquelles obres realitzades per mitjà d’empreses d’inserció.

-Bonificacions del 70% de l’IBI i fins el 95% de la Plusvàlua.

- Tramitació gratuïta, si és necessari, de la cèdula i el certificat energètic.

Els APIS que s’adhereixin al projecte Lloguem! rebran 400 € + IVA, en concepte d’honoraris, cada cop que aportin un habitatge al projecte amb la corresponent signatura de l’acord d’inclusió entre el propietari i l’Ajuntament. També formaran part dels materials de comunicació i difusió de les campanyes d’aquest projecte.