Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2021

Escoltar

2021

Mataró inicia el curs “Arrelem” del sector agroecològic per a joves

Mataró Jove ofereix un recurs formatiu de nova creació per a joves que no tenen accés a d’altres recursos formatius i ocupacionals i que es troben en situació de vulnerabilitat social. El curs, que es farà de febrer a març del 2021, tindrà una part teòrica i una part pràctica que es desenvoluparà a la zona agrícola de les Cinc Sènies i a l’espai municipal.

L’Ajuntament destina prop de 80.000 € per a entitats i clubs esportius en concepte d’ajuts per a la Covid-19

Durant el 2020, l’Ajuntament ha concedit 79.667,39 € extra a entitats, clubs i associacions esportives de la ciutat perquè puguin continuar amb la seva activitat malgrat les restriccions imposades per la pandèmia de la Covid-19. Aquests ajuts responen a mesures de la Taula de Reconstrucció Social i Econòmica i són per a conceptes com fer front a quotes de familiars afectats, pel tancament forçat durant tres mesos i per als preus públics de l’ús de les instal·lacions esportives municipals.

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor informa la ciutadania afectada per talls de subministrament elèctric

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) posa a disposició de la ciutadania tota la informació i recursos necessaris per reclamar descomptes en la factura de la llum en el cas d’haver patit talls en el subministrament elèctric així com les vies (administrativa i judicial) per reclamar els danys ocasionats en electrodomèstics per pujades i baixades de tensió. També s’han demanat les dades de les incidències que s'hagin produït durant els 12 últims mesos a la ciutat.

El TSJC posa fi a la batalla legal iniciada fa vint anys per l’expropiació d’una finca al Sorrall

El tribunal desestima la petició de 22 milions d’euros dels propietaris dels terrenys donant per bo el preu estipulat al 2016 pel Jurat d’Expropiació de Catalunya: 1,28 milions més els interessos generats per l’expropiació durant el temps de litigi, a càrrec de l’Ajuntament. La proposta d’avantprojecte de pressupost per al 2021 contempla una partida per fer front al cost de l’expropiació i els interessos es pagaran amb el Fons de contingència.