Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Jocs Escolars es reprenen amb les mesures del Protocol de Represa de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

Escoltar

Els Jocs Escolars es reprenen amb les mesures del Protocol de Represa de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

Els Jocs Escolars municipals de Mataró va reiniciar-se el cap de setmana del 10 i 11 d’abril amb la participació de 20 centres escolars en les modalitats d’esports d’equip i individuals. A partir del proper cap de setmana es podrà assistir de públic en les competicions que es desenvolupen a instal·lacions esportives municipals amb el sistema de control d’accés per document de traçabilitat mentre que en els partits i exhibicions que es facin a les escoles, serà cada centre qui dictarà les indicacions per evitar la propagació de la Covid-19.

Imatge d'arxiu d'una jornada dels Jocs Escolars.
Imatge d'arxiu d'una jornada dels Jocs Escolars.

Els Jocs Escolars de Mataró han tornat a posar-se en marxa amb el nom de Jornades Esportives Escolars després de l’aturada provocada per la situació provocada per la pandèmia de la Covid-19. El cap de setmana passat, el dissabte 10 d’abril, els nens i nenes de la ciutat van poder gaudir, de nou, de l’esport i els seus valors. En aquesta nova etapa, hi participen 20 escoles amb les modalitats d’esports d’equip i esports individuals.

 

Un cop valorat el funcionament de les primeres jornades d’aquesta represa, des de la Direcció d’Esports i els centres escolars s’ha arribat a un acord pel que fa a l’assistència de públic. En els partits o exhibicions que es facin en instal·lacions esportives municipals, s’aplicarà el sistema de control de l’aforament per full de traçabilitat en que cada equip participant haurà de presentar un full d’assistència per esportistes i públic, es permet dos acompanyants per esportista sempre respectant el 50 % de l’aforament a les instal·lacions a l’aire lliure i del 30 % en espais tancats.

 

Pel que fa als partits i altres activitats de les jornades Esportives Escolars que es desenvolupin a les instal·lacions dels centres escolars, ja siguin al pati, gimnàs o d’altres pistes, serà cada escola qui marcarà les seves normes d’accés del públic sempre tenint en compte les normes que marca el Protocol de Represa de la Unió de Consells Esportius de Catalunya.

 

Actualment, els alumnes de les 20 escoles participants fan els següents esports: poliesportiu amb Mini bàsquet, Mini handbol i Futbol Sala; Futbol Sala, Handbol, Escacs i Patinatge.

Publicat a