Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró corona al triple campió del món Peter Sagan com a guanyador de la 6a etapa de la Volta Catalunya

Escoltar

Mataró corona al triple campió del món Peter Sagan com a guanyador de la 6a etapa de la Volta Catalunya

La 6a etapa de la Volta Ciclista a Catalunya ha finalitzat al Camí de la Geganta, via ideal perquè Peter Sagan hagi demostrat el seu potencial en l'esprint convertint-se en el guanyador de la jornada que ha començat a Tarragona. Un esdeveniment esportiu que compta amb el suport de Mataró per sisè any i que enguany, en la 100 edició, s’ha hagut d’adaptar a les normes sanitàries de la Covid-19.

Foto: Albert Canalejo
Foto: Albert Canalejo

L’alcalde, David Bote, ha lliurat el Trofeu Ciutat de Mataró al ciclista Peter Sagan que ha estat el guanyador de la 6a etapa de la Volta Ciclista Catalunya. El Camí de la Geganta ha estat un espai ideal perquè Sagan demostri el seu potencial en l’esprint final, davant el sud-africà Daryl Impey i el colombià Sebastián Molano. Un gran triomf per a l’eslovac, tot un emblema del ciclisme mundial de la darrera dècada amb els seus títols de campió del món els anys 2015, 2016 i 2017, que ha fet bona la seva participació en l’edició 100 de la Volta, encara més excepcional amb el seu nom entre el quadre de guanyadors.

Després de la suspensió de l’any passat a causa de la pandèmia, la Volta Ciclista a Catalunya s’ha pogut celebrar a Mataró com a ciutat d’arribada, un esdeveniment esportiu que la majoria de la ciutadania ha seguit des de casa per televisió tal i com es recomanava.

La Volta a Catalunya es tancarà diumenge 28 de març amb la seva tradicional etapa final amb sortida a l’Avinguda Maria Cristina de Barcelona i final a Montjuïc, enguany amb fins a sis pujades a la part més alta de l’Alt del Castell. Un escenari perquè el líder Adam Yates hagi de lluitar per defensar el seu avantatge i poder endur-se la victòria final.

Publicat a