Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró reforça el dispositiu de seguretat i protecció civil amb motiu de les festes de Nadal

Escoltar

Mataró reforça el dispositiu de seguretat i protecció civil amb motiu de les festes de Nadal

El dispositiu de seguretat per a les àrees comercials ja està en marxa i es perllongarà fins al 9 de gener coincidint amb el primer cap de setmana de rebaixes

La Policia Local reforça els dispositius de seguretat durant les festes de Nadal. Foto: Ajuntament
La Policia Local reforça els dispositius de seguretat durant les festes de Nadal. Foto: Ajuntament

La Policia Local reforça els serveis preventius de seguretat durant les festes de Nadal en les zones de més activitat comercial de la ciutat. Així mateix durant aquestes dates es mantindrà el dispositiu de proximitat als barris amb l’Oficina Mòbil d’Atenció Ciutadana que estarà situada en diferents punts de la ciutat en horari de tarda.

Els dies de més activitat de l’oci nocturn com la nit de Cap d’Any s’incrementaran els serveis i controls de seguretat i es realitzaran accions informatives i de prevenció per tal d’evitar i sensibilitzar envers les agressions sexuals, sexistes i LGTBI fòbiques,  a través del punt lila.

 

Cavalcada de Reis

Amb motiu de la Cavalcada de Reis, l’acte més multitudinari de les festes de Nadal,  s’habilitarà un dispositiu especial de seguretat que inclourà els serveis de la Policia Local, que hi destinarà una trentena d’efectius; els Mossos d’Esquadra, el servei de Protecció Civil, Emergències Sanitàries i Bombers. El dispositiu es coordinarà des de l’edifici de Via Pública de l’Ajuntament (plaça de Granollers, 11).

Com a mesura preventiva davant dels efectes de la Covid-19, s’ha modificat el recorregut de la Cavalcada que passarà per carrers més amples de manera que es pugui respectar la distància de seguretat entre els assistents. Tot i que és un acte a l’aire lliure es recomana que tots els assistents facin ús de la mascareta.

Publicat a