Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró reprèn l'activitat a la carpa del Parc Central per fer #Culturasegura

Escoltar

Mataró reprèn l'activitat a la carpa del Parc Central per fer #Culturasegura

A partir d’aquesta setmana la carpa instal·lada al Parc Central reprendrà l’activitat cultural donant cabuda a activitat pròpia de l’Ajuntament, però també obrint la finestra a l’activitat d’agents culturals de la ciutat i de les entitats de Mataró.

La pandèmia de la covid-19 ha afectat la realització d’activitats culturals atesos els riscos per a la salut que comportava la convocatòria de públic. Diverses programacions i entitats de la ciutat s’han vist afectades per aquestes restriccions i des de l’Ajuntament de Mataró s’ha volgut oferir una alternativa per tal de poder realitzar aquest tipus d’activitats amb les màximes garanties.

La carpa instal·lada al parc Central havia de complir aquest objectiu, durant el mes de novembre, però les limitacions establertes van impedir la seva posada en marxa. Durant el mes de desembre fins al 5 de gener va acollir el Campament Reial i des de la setmana passada alguns grups de l’aula de teatre, un cop han pogut reprendre les classes presencials, l’utilitzen com espai complementari.

El projecte de col·laboració público-privada de Casa de la Música, serà el primer a reprendre l’activitat oberta al públic amb els vermuts musicals amb concerts des del 7 de març a l’11 d’abril. El 13 de març a la carpa s’hi celebrarà la 3a edició del Sorori – Art amb espectacles i concerts, i s’hi farà un acte de la programació de Setmana Santa. 

Totes les activitats es realitzaran complint totes les mesures de seguretat, amb control d’aforament, públic assegut i entrada preassiganada.

La previsió és que els pròxims mesos pugui anar acollint diferents activitats culturals de la ciutat de forma segura tant per part de l’Ajuntament com de les entitats de la ciutat.