Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oberta la convocatòria d’ajudes per a estudis de grau al TecnoCampus per afectacions de la Covid-19

Escoltar

Oberta la convocatòria d’ajudes per a estudis de grau al TecnoCampus per afectacions de la Covid-19

Està dotada amb 200.000 euros i complementa el programa de beques anual, per a la qual també està obert el termini de sol·licituds.

Foto: TecnoCampus
Foto: TecnoCampus

El TecnoCampus, gràcies a la dotació econòmica de l'Ajuntament de Mataró, posa en marxa de nou els Ajuts Covid-19 per a estudiants de grau vinculades a afectacions econòmiques per la pandèmia. Es tracta d'un tipus d'ajuts dels quals es podran beneficiar tots els estudiants matriculats el curs 2021-2022. La novetat respecte la convocatòria de l'any passat és que s'ha decidit que enguany s'articuli en dues fases: la primera, la que s'obre ara, està destinada a estudiants de nou accés, els que comencen la Universitat el proper curs. En la segona fase, al setembre, s'obrirà la convocatòria als estudiants de cursos posteriors, a partir de segon, i a la qual podran optar també els estudiants que obtinguin plaça al TecnoCampus en la preinscripció universitària de setembre.

L'objectiu d'obrir la convocatòria ara per a estudiants de primer és que aquells que triïn el TecnoCampus i obtinguin plaça en la preinscripció de juny sàpiguen, abans de la matrícula, si obtenen aquest ajut o no. La dotació econòmica del fons garanteix que tots els estudiant amb causes justificades obtinguin aquest ajut, que l'any passat va beneficiar 124 estudiants.

Els beneficiaris d'aquesta línia d'ajudes excepcional són tots els estudiants que han patit afectacions econòmiques, seves o en el seu entorn familiar, que dificulten el pagament de la matrícula, i que són directament imputables a les conseqüències econòmiques de la pandèmia, com està afectats per un ERE o ERTE, una baixada d'ingressos en el cas d'empresaris i autònoms, etc.

Tots els detalls de la convocatòria es poden consultar aquí.

Cal tenir en compte que segueix oberta una altra línia d'ajudes, en aquest cas recurrent curs a curs i que ja ha arribat a la novena edició, les beques TecnoCampus, a les quals poden optar estudiants de nou accés que després poden renovar la beca els cursos posteriors.

Entre els ajuts i beques TecnoCampus i les que atorguen altres organismes (Generalitat i Estat), un de cada quatre estudiants matriculats al centre rep algun tipus d'ajuda a la matrícula de graus.

Publicat a