Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament busca persones voluntàries per al projecte “A Mataró comptem tots” de recompte de persones sense llar

Escoltar

L’Ajuntament busca persones voluntàries per al projecte “A Mataró comptem tots” de recompte de persones sense llar

Des del Servei de Benestar social i el Punt del Voluntariat, amb la col·laboració de Creu Roja i entitats del tercer sector, s’ha organitzat la tercera edició del projecte “A Mataró comptem tots” que es realitzarà la nit del dimecres 23 de novembre. Els objectius principals del projecte són detectar el nombre de persones que dormen al ras a la ciutat i conèixer les característiques d’aquesta població per poder adaptar la intervenció dels agents socials implicats. Per poder fer bé aquesta tasca, ara es comença la campanya per buscar persones voluntàries.

Per apuntar-se cal ser major d’edat i no cal tenir experiència prèvia. Cal tenir disponibilitat la nit del 23 de novembre perquè l’activitat s’iniciarà a les 20h amb un trobada on es farà una sessió informativa i el recompte, que es farà per grups i per diferents zones de la ciutat, començarà a les 23h.

Com fer la inscripció?

Via telemàtica a través d’aquest enllaç

Via telefònica: 010 o 900.859.009 si us truca fora de Mataró.

-De 8.30 a 18 h: de dilluns a dijous

-De 8.30 a 15 h: divendres

Via presencial:a través dels punts d'autoservei de les OFIAC

-Espai Mataró Connecta: plaça de la Muralla, 21, de dilluns a dijous de 9 a 18 h i divendres de 9 a 15 h

-Els Molins: carrer de Nicolau Guanyabens, 23-25, dilluns a divendres de 9 a 15 h

-Pla d'en Boet: carrer de Juan Sebastián Elcano, 6, de dilluns a divendres de 9 a 19 h


Els objectius principals del projecte són detectar el nombre de persones que dormen al ras a Mataró i conèixer les característiques d’aquesta població per poder adaptar la intervenció dels agents socials implicats.

Els altres recomptes a la ciutat es van fer l’any 2010 i el 2017. En la darrera edició, Mataró es va dividir en 20 zones per on van passar 160 voluntaris dividits en grups i es van comptabilitzar 40 persones sense llar.

 

Publicat a