Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Estat dels serveis i retiment de comptes

Escoltar

Estat dels serveis i retiment de comptes

En aquest espai podeu consultar diferents indicadors sobre l'estat del serveis, queixes i suggeriments atesos per l'Ajuntament.
Premeu el botó blau per anar al contingut.

Concepte

 Descripció

Format

Informació estadística
sobre el dret d’accés a la informació pública
Informe sobre el nombre de sol·licituds rebudes, classificada per temes, canals, etc
Arxiu pdf descarregable
     
Indicadors de la Bústia Ciutadana Mapa que agrupa les incidències registrades a la bústia, geolocalitzades, per temàtica i estat de resolució. Visor (mapa visualitzable des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet)
     
Indicadors d'Activitat Policial Mapa que agrupa les actuacions de la Policia Local, geolocalitzades, per temàtica i estat de resolució. Visor (mapa visualitzable des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet)
     
Avisos rebuts a la bústia Ciutadana Informació processada sobre els avisos rebuts a la Bústia Ciutadana, en formats de dades obertes. Visor (mapa visualitzable des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet)
     
Dades obertes Qualsevol ciutadà o empresa pot analitzar, reutilitzar i redistribuir aquestes dades, generant nous serveis i permetent d'aquesta manera que l'administració pública millori en transparència i govern obert i fomenti la generació de riquesa a través de la gestió intel·ligent dels recursos (govern intel·ligent). L'objectiu també és que ciutadans i empreses reaprofitin aquestes dades per generar valor econòmic.
CA
Taula dinàmica amb dades
CSV
Valors separats per comes
MAP
Mapa amb punts dinàmics
WS
Servei Web
     
Mapes i Plànols En aquest Geoportal trobareu més de 30 mapes temàtics i cartografia de referència del municipi de Mataró. Trobareu la Guia urbana amb els equipaments de la ciutat, la Cartografia topogràfica, diferents mapes temàtics, un Comparador del territori que ens permet veure l'evolució de la ciutat des del segle XVIII fins als nostres dies i el Catàleg de Nomenclàtor Oficial de la ciutat amb fitxes que ens donen informació del vial i la seva història, entre d’altres. Visor (mapes visualitzables des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet)
     
Altres indicadors de l'estat dels serveis Diferents indicadors de diferents fonts sobre l'estat d'alguns serveis. Portal de transparència