Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esquerra demana solucions al govern municipal davant els robatoris als centres escolars

Escoltar
Logo de Grup municipal ERC-AM

Grup municipal ERC-AM

La informació que apareix en aquest article és responsabilitat del Grup municipal ERC-AM

Esquerra demana solucions al govern municipal davant els robatoris als centres escolars

Justament fa unes setmanes, arran de dos robatoris a centres educatius de la ciutat dels que varem tenir coneixement, el Grup Municipal d’Esquerra Republicana vam tornar a preguntar al Govern Municipal sobre aquesta qüestió.

En concret, preguntàvem sobre el resultat de les actuacions que s’havien portat a terme com a conseqüència dels acords del Govern Municipal amb la Comunitat Educativa de Mataró (quines inversions s’havien fet; quin calendari es va acordar i quin sistema de seguiment s’havia pactat per complir amb la resta de compromisos que el Govern Municipal va assumir ara farà un any).

Abans de rebre la resposta del Govern Municipal, ha arribat ben nítida la resposta en forma de nous robatoris a l'IE Mar Mediterrània, l'Escola Josep Montserrat i l'IE Àngela Bransuela, que hem de sumar als que ja s’havien produit durant les setmanes anteriors a d’altres centres educatius, públics i privats. 

Aquests robatoris a centres educatius, juntament amb el constant degoteig de robatoris a diferents establiments comercials de la ciutat o la denuncia pública formulada pel moviment veïnal de Rocafonda, configuren una situació que no admet cap més dilació i que exigeix actuacions urgents, contundents i eficaces per tallar en sec aquesta problemàtica que ja fa massa temps que dura.

Des del grup municipal d’Esquerra Republicana - MES Mataró, emplacem el govern Municipal a posar fil a l'agulla en aquesta qüestió de forma immediata, reiterant una vegada més la nostra disposició per a una plena col·laboració .