Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mónica Lora Cisquer

Escoltar

Mónica Lora Cisquer

Règim de retribució i dedicació

 

Concepte Règim Retribució anual

Assistència

 

12.960,00€

Biografia, formació i trajectòria política

Nascuda a Mataró (Maresme) el 1988. Viu a Mataró.
Casada i mare de quatre fills. Va iniciar la seva activitat professional de molt jove treballant diversos anys en el sector tèxtil, principalment en els àmbits comercial i d'atenció al client. Ha participat activament en el desenvolupament de diversos negocis familiars. Amb estudis d'educació infantil, va treballar durant dos cursos en diverses escoles públiques impartint classes extraescolars de reforç, informàtica i manualitats.
 
Des del 2011 es dedica activament a la política. Regidora de l'Ajuntament de Mataró (2011-2015 i 2015-2019), va ser la primera dona cap de llista a obtenir representació a l'Ajuntament i el membre del consistori més jove durant totes dues legislatures. Consellera comarcal del Maresme (2011-2015). Des del 2019 és membre de l’executiva provincial de VOX Barcelona. Diputada al Parlament de Catalunya des de l’any 2022. I Presidenta del Grup Municipal de VOX a l’Ajuntament de Mataró.
 
Activitat cívica i cultural:
Voluntària de la Societat Protectora d'Animals de Mataró durant diversos anys. Ha estat una de les principals impulsores de les manifestacions convocades per la plataforma «Mataró es queda a Espanya», en resposta a l'independentisme polític.
 

Declaració de béns 

Inicial

Declaració d'activitats

Inicial