Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller 3 | Consells per a fer una video entrevista

Escoltar

Taller 3 | Consells per a fer una video entrevista

ITINERARI “Prepara't per superar un procés de selecció!” | Si ja anava en augment l’ús de les entrevistes en línia, ara, en les circumstàncies actuals, encara és més probable que augmenti aquesta modalitat.

Dijous 18 de març de 09.30 a 11.30 h

Modalitat: en línia

TINERARI “PREPARA’T PER SUPERAR UN PROCÉS DE SELECCIÓ!”

Si ja anava en augment l’ús de les entrevistes en línia, ara, en les circumstàncies actuals, encara és més probable que augmenti aquesta modalitat. Amb aquesta formació aprendràs des dels criteris tècnics i aplicacions que poden ser interessants per realitzar-la, fins als consells propis per fer una bona entrevista en línia. Tot això passant per les característiques ambientals i de context que s’han de tenir en compte. 

Aquest taller forma part de l’itinerari: “Prepara’t per superar un procés de selecció!”

Els tallers d’aquest itinerari t’ajudaran a afrontar entrevistes amb èxit. A més, degut a la situació actual que estem vivint, la majoria de vegades aquestes entrevistes són en línia. Aprendràs com superar-les amb bona nota!

Es recomana participar també als tallers “Autocandidatura i carta de presentació” i “Prepara’t per a l’entrevista de feina” 

A càrrec de Francesc Gelida Latorre, formador i ponent de desenvolupament personal i professional i Social Media. Assessor sobre LinkedIn. Blogger elcandidatoidoneo.com

 

Info