Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El procés per elaborar el PAM i el Pressupost del 2014 comença avui amb l’Audiència Pública

Escoltar

El procés per elaborar el PAM i el Pressupost del 2014 comença avui amb l’Audiència Pública

L’alcalde presentarà el marc socioeconòmic actual i farà un balanç del 2013L’alcalde, Joan Mora, presidirà avui a les 19 h a Can Gassol (plaça de la Pepa Maca, 15) l’Audiència Pública, en el marc de la qual es presentarà el marc socioeconòmic actual i es farà un balanç del 2013. Amb aquest acte s’inicia el procés participatiu d’elaboració del Programa d’Actuació Municipal (PAM) i el Pressupost 2014.


 

L’Audiència Pública és un acte obert a tothom i que té per objectiu implicar els ciutadans en la presa de decisions públiques. Aquest procés participatiu està regulat pel Reglament de Participació Ciutadana que es va aprovar en el Ple de desembre de 2012.

 

L’acte s’iniciarà amb la benvinguda del regidor de Participació, Joaquim Fernàndez, i posteriorment l’alcalde explicarà al públic assistent l’escenari econòmic de la ciutat i farà un balanç del 2013 amb la finalitat que la ciutadania a partir d’aquesta informació pugui fer les seves propostes. També s’hi podran veure diferents projeccions.

 

Finalitzada la intervenció de l’alcalde, s’obrirà el torn de preguntes.

 

El procés participatiu continuarà fins novembre amb la celebració dels diferents consells municipals de participació en els quals s’elaboraran i prioritzaran les propostes d’entitats i ciutadans per al PAM 2014.

 

També es podran fer aportacions al PAM de forma telemàtica per whatsapp, per les xarxes socials twitterfacebook i a través del formulari que estarà habilitat la pàgina web de l’Ajuntament. De forma presencial a les oficines d’atenció ciutadana i els centres cívics i per telèfon a través del Telèfon d’Atenció Ciutadana 010.

 

Una vegada elaborat i aprovat inicialment el PAM i el Pressupost se celebrarà una altra Audiència Pública per presentar-los.

 

L’Audiència Pública es podrà seguir en directe per streaming des de la pàgina de l’Ajuntament i a través dels mitjans públics m1tv i Mataró Ràdio.