Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les obres públiques municipals suspeses pel COVID-19 ampliaran el seu termini un cop es puguin reprendre

Escoltar

Les obres públiques municipals suspeses pel COVID-19 ampliaran el seu termini un cop es puguin reprendre

L’Ajuntament ordena l’ampliació del termini de totes les obres públiques municipals, ara suspeses pel Decret d’alcaldia del 18 de març del 2020, mentre duri l’excepcionalitat que ha provocat la suspensió i fins que aquesta prestació es pugui reprendre. Les obres que afectin a subministraments bàsics, com l’abastament d’aigua a la població, queden exemptes d’aquesta aturada.

L’Ajuntament de Mataró, mitjançant un Decret d’alcaldia del 20 de març, ha ordenat ampliar el termini de totes aquelles obres públiques de l’Ajuntament i la resta del sector públic municipal que estaven en estat d’execució quan es va decretar, amb data 18 de març de 2020, la seva aturada. El termini s’amplia mentre duri l’excepcionalitat que ha provocat la suspensió i fins que aquesta prestació es pugui reprendre.

S'entén que la prestació es pot reprendre quan, havent cessat les circumstàncies o mesures que la vinguessin impedint, l'òrgan de contractació notifiqui al contractista la fi de la suspensió.

 

Excepcions per serveis bàsics

En el Decret del 18 de març del 2020 es posaven com a excepció no aturar les obres públiques que afectessin a serveis bàsics de subministrament com:

-Aquelles iniciades per la companyia d’aigües i les noves derivades de possibles avaries d’aigua i clavegueram, per considerar-les d’especial necessitat per la ciutat.

-Aquelles que pel seu caràcter bàsic estratègic l'òrgan de contractació decideixi mantenir la seva execució encara que sigui parcialment.