Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Marató Escolar 2019

Escoltar

Marató Escolar 2019

La Marató Escolar és una activitat esportiva no competitiva que es fa pels carrers de la ciutat en la qual participen els escolars de Mataró. La cursa coincideix amb la Mitja Marató "Ciutat de Mataró". Organitza La Direcció d'Esports de l'Ajuntament de Mataró.

  • Marató Escolar 2019
  • 2019-05-18T10:30:00+02:00
  • 2019-05-18T12:30:00+02:00
  • La Marató Escolar és una activitat esportiva no competitiva que es fa pels carrers de la ciutat en la qual participen els escolars de Mataró. La cursa coincideix amb la Mitja Marató "Ciutat de Mataró". Organitza La Direcció d'Esports de l'Ajuntament de Mataró.

La Marató Escolar està adreçada a les escoles de la ciutat amb un esperit lúdic i festiu sense classificació.
La prova es divideix en diferents categories que corren diferents distàncies en funció de l'edat.
Enguany la Marató Escolar, així com la Mitja Marató Ciutat de Mataró és solidària, dins de la Campanya Mou-te amb cor: #SOMGROCS
iniciativa que treballa en benefici de la recerca genèrica de malalties minoritàries de l'Hospital Sant Joan de Déu, a través d'una iniciativa engegada per una família de Mataró afectada per la síndrome nefròtic
Adquirint la polsera solidària #Somgrocs (3 €) es podrà participar en les activitats infantils que hi haurà preparades a la zona annexa a la sortida de la Cursa (de 10,45 a 11,45) i a la Master Class de Zumba final de festa, a les 12 h, i que estan organitzades per la mateixa entitat, amb la finalitat de recaptar recursos per continuar amb la recerca.

Info