Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajuntament de Mataró. Coordinació i equipament d’innovació CareCityLab

Escoltar

Ajuntament de Mataró. Coordinació i equipament d’innovació CareCityLab

 

ma_pantalla.jpeg

 

L’Ajuntament de Mataró és responsable de coordinar el conjunt de les operacions del PECT, així com de garantir la presentació, gestió, justificació, comunicació i el compliment dels objectius del projecte.

A més d’actuar com a coordinador del projecte, l’Ajuntament de Mataró està en procés de crear un equipament d'innovació de l'ecosistema territorial «CareCityLab», el qual es localitza a la zona del Passeig de Marina. Aquestes instal·lacions acolliran part de les actuacions de la resta de socis del projecte. Serà un espai de referència a la comarca en l’atenció a la fragilitat, la vulnerabilitat i l’envelliment actiu amb un alt component d’innovació tecnològica.

El CareCityLab esdevindrà un centre referent a la comarca del Maresme en relació amb l’atenció a la fragilitat, la vulnerabilitat i l’envelliment actiu, així com amb la recerca i la transformació tecnològica. La seva actuació anirà dirigida a desenvolupar projectes d’innovació i activitats de sensibilització i transferència de coneixement en l’àmbit de l’envelliment en tres direccions: innovació en polítiques públiques d’atenció a la gent gran, programació d’activitats relacionals i de capacitació digital per a persones grans i programa de suport a les persones cuidadores, tant professionals com no professionals.

Les operacions de Coordinació i CareCityLab com a part del PECT de Mataró-Maresme: ecosistema d'innovació per a les ciutats cuidadores estan cofinançades per la Generalitat de Catalunya.       

Galeria d'Imatges