Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2022

Escoltar

2022

Mataró serà la ciutat de sortida de la segona etapa de La Vuelta 23

Mataró acollirà el millor ciclisme mundial durant el 2023 en dues cites. La primera, el 21 de març quan la ciutat serà sortida de la segona etapa de la 102a edició de la Volta Ciclista a Catalunya. I la segona, el 27 d’agost quan Mataró serà l’escenari de sortida de la segona etapa de la 78a edició de La Vuelta Ciclista a Espanya.

L’Ajuntament organitza activitats gratuïtes per a famílies amb infants d’entre 4 i 12 anys per les vacances de Nadal

Les activitats, que es faran del 27 al 29 de desembre i del 2 al 5 de gener al Centre Cívic Rocafonda i a l’Espai Gatassa en horari de matí, són de l’àmbit de l’educació en el lleure com jocs, gimcanes i manualitats. Aquesta proposta és la continuïtat del programa d’activitats que es van fer a les vacances d’estiu sota el nom de "Viu un estiu de diversió a Mataró".

Primeres passes per a definir l’estratègia territorial Mataró-Maresme en el nou model de Concertació Territorial de les Polítiques Actives d’Ocupació amb el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya

Després de l’aprovació per part del Govern de la Generalitat de la subscripció de l'acord marc per impulsar les polítiques actives d'ocupació a Catalunya mitjançant la concertació territorial, l’Ajuntament de Mataró i el Consell Comarcal del Maresme han iniciat un procés de reflexió conjunt per definir el posicionament del territori davant del nou model de gestió d’aquestes polítiques.

Mataró aprova definitivament el pressupost i les ordenances fiscals per a 2023

El Ple municipal va aprovar ahir definitivament, en sessió extraordinària, tant el pressupost com les ordenances fiscals que aplicarà l’any que ve. El pressupost de l’Ajuntament manté la xifra de 155,41 milions que es va aprovar inicialment al novembre, i el pressupost consolidat amb les empreses municipals serà de 186,99 milions. Els esforços s’enfoquen a la resiliència i les polítiques prioritàries, i es manté la congelació dels impostos i de la major part de taxes i preus públics.

La T-Rosa i la T-10 de Mataró Bus baixen de preu

La T-Rosa i la T-10, el títols propis de transport urbà del Mataró Bus, baixen de preu a partir de l’1 de gener i fins al 30 de juny del 2023. A la bonificació del 30% que ja se li va aplicar al setembre del 2022, ara se li suma un 20% més gràcies a les noves mesures del govern central per donar resposta a la situació socioeconòmica. La T-10 costarà 4,05 € i 3,30€, la T-Rosa.