Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Consell Municipal d’Igualtat, Feminisme i LGTBI

Escoltar

Consell Municipal d’Igualtat, Feminisme i LGTBI

A Mataró disposem de diversos espais de participació en els quals la ciutadania, representada per diversos agents socials, pot debatre diverses temàtiques que afecten la ciutat i fer-ne el seguiment. Actualment hi ha sis consells territorials i disset de sectorials.

El Consell Municipal d’Igualtat, Feminisme i LGTBI és l’espai consultiu de caràcter sectorial constituït el 2015 en el qual s’estableix un diàleg entre les entitats i el Govern local en l’àmbit del gènere i la diversitat sexual. Està constituït per 25 entitats i grups polítics municipals.

El Consell té una comissió de treball que es reuneix per gestionar qüestions relacionades amb l’organització de les campanyes del 8 de març (Dia Internacional de les Dones), el 17 de maig (Dia Internacional contra la LGBTIfòbia), el 28 de maig (Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones), el 28 de juny (Dia Internacional pels Drets del Col·lectiu LGBTI) i el 25 de novembre (Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones), entre d’altres com també altres temes del seu interès: formació, jornades, etc.