Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prevenció del VIH i la Sida

Escoltar

Prevenció del VIH i la Sida

L’any 2006 vam aprovar el Pla d’actuació sobre el VIH i la Sida a Mataró on es defineixen les diferents accions que es desenvolupen a la ciutat des dels diferents serveis implicats com l'Atenció a la salut sexual i reproductiva, Centres d’Atenció Primària, Centre d’Atenció a les Drogodependències, farmàcies comunitàries, Unitat Funcional de Sida i altres entitats que intervenen al territori.

La infecció pel VIH continua sent un problema de salut pública prioritari. La comissió tècnica està integrada per membres dels serveis abans esmentats i és l’òrgan de coordinació per dissenyar la intervenció a efectuar a partir d’un instrument estable d’informació en aquesta matèria: l'Observatori municipal sobre el VIH i la Sida, que facilita l’avaluació de les diferents actuacions o la detecció de noves necessitats per actualitzar les intervencions a efectuar.

Les intervencions preventives i de reducció de riscos es desenvolupen des de diferents àmbits. En el darrer informe de l’Observatori podreu trobar la informació actualitzada de les intervencions que es fan.

 

   

Arxius adjunts