Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2019

Escoltar

2019

El Festival Tast de Jazz es consolida com la millor proposta musical de finals d’estiu a Mataró

La 8a edició del Tast de Jazz se celebrarà del 29 al 31 d’agost al Pati de la residència de Sant Josep. Una vegada més el festival combinarà el millor del jazz del país amb sorprenents i destacades propostes internacionals. La bona música s’acompanyarà amb una oferta gastronòmica i la possibilitat de fer una copa i un tast de vi, per passar tres bones vetllades de finals d’estiu.

L’auditoria de la Q de Qualitat Turística concedeix de nou l’excel·lent a les platges del Varador i del Callao

Les platges del Varador i del Callao obtenen un any més la certificació Q de Qualitat turística que atorga l’Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE). Els auditors que valoren els mèrits per aconseguir el reconeixement han tingut en compte factors com la incorporació de nous serveis a les platges o la participació de Mataró en el projecte europeu d’economia blava Bluact.

19.000 alumnes dels cursos d’ensenyament obligatori comencen el curs 2019-2020 el 12 de setembre

El regidor d’Educació, Miquel Àngel Vadell, ha presentat les dades i principals novetats del curs escolar 2019-2020. Els alumnes que cursaran infantil i primària a Mataró són 12.906 i els que faran els cursos de l’Ensenyament Secundari Obligatori (1r, 2n, 3r i 4t d’ESO) són 6.098 alumnes. Aquestes xifres, que fan un total de 19.004 alumnes des de P3 fins a 4t d’ESO, són provisionals ja que la matrícula és viva durant tot el curs. Incidir en la qualitat educativa, disminuir l’abandonament escolar i seguir invertint en la millora dels equipaments educatius són els principals objectius de l’Ajuntament en aquesta àrea.

La Policia Local deté un ciutadà després d’un robatori amb violència d’un patinet elèctric

La nit del 4 de setembre, la Policia Local va detenir, un home de 37 anys, després que aquest amenacés amb un ganivet un ciutadà per robar-li el patinet elèctric en un bar del carrer de Joan d’Aùstria. Gràcies a la col·laboració ciutadana, la Policia Local va poder detenir a l’agressor després que aquest perseguís la víctima i l’agredís a l’avinguda del Maresme. El detingut, que compta amb 4 detencions policials anteriors, passa avui a disposició judicial per un presumpte delicte de robatori amb violència.

Mataró celebra la Diada Nacional de Catalunya amb la tradicional ofrena floral, sardanes i una conferència a càrrec del Doctor en Filosofia Ferran Sáez

La Diada Nacional de Catalunya se celebrarà a Mataró amb l’ofrena floral a la plaça de Rafael Casanova, l’11 de setembre a les 10.30 h, que comptarà amb l’actuació del Cor Madrigalista de Mataró i de l’Esbart Dansaire Mestres del Gai Saber. De forma prèvia a la diada, el dissabte 7 de setembre hi ha prevista una ballada de sardanes, a les 19 h a la plaça de Santa Anna, a càrrec de la Cobla Premià. El darrer dels actes és la conferència institucional que es farà el 12 de setembre, al Saló de Sessions, i que porta com a títol “Els valors en joc durant el Procés català” i que va a càrrec del Doctor en Filosofia Ferran Sáez.