Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2021

Escoltar

2021

L’Ajuntament obrirà les zones de joc dels parcs infantils a partir de dilluns 8 de març si les dades epidemiològiques continuen millorant

En base a la millora de les dades epidemiològiques i la disminució de la tensió en el sistema sanitari, l’Ajuntament de Mataró té previst obrir les zones de jocs dels parcs infantils a partir de dilluns 8 de març, sempre i quan aquesta tendència a la baixa dels casos registrats de la Covid-19 es mantingui. Abans de l’obertura dels parcs infantils es farà una neteja inicial i s’instal·laran cartells amb les recomanacions a seguir.

S’obre la convocatòria de les subvencions 2021 per a les entitats de la ciutat del 8 al 29 de març

L’Ajuntament de Mataró ha publicat la convocatòria de les subvencions 2021 per a les entitats de la ciutat per un import total de 417.052,41 € destinats a 11 temàtiques diferents. L’Agència de Suport i Serveis a les Entitats ofereix assessoraments amb cita prèvia per fer acompanyament a les entitats que ho necessitin. Des de l’any passat les sol·licituds de subvencions s’han de presentar de forma telemàtica.

Nou curs formatiu de l’àmbit esportiu per a les persones joves

Des de l’Oficina Jove del Maresme Sidral i el Servei d’Esports de l’Ajuntament de Mataró es programa una nova activitat formativa pels mesos de març, abril i maig. Es tracta d’un curs per aconseguir el títol de monitor/a d’activitats en l’àmbit poliesportiu que combinarà les classes online amb classes presencials i pràctiques a l’estiu.

L’Ajuntament comença dilluns 15 les obres per substituir el paviment de la plaça de Santa Anna i La Rambla en el marc del Pla d’Impuls al Centre

Se substituiran més de 2.000 m2 de paviment de la zona central, treballs que es faran en dues fases per reduir les afectacions a la mobilitat de les persones i l’activitat econòmica i social. Aquest any també està prevista la instal·lació de jardineres a la plaça de Santa Anna i La Riera per embellir i omplir de verd aquests espais públics, que són el centre neuràlgic de la vida social mataronina.

Mataró se suma el 15 de març a la celebració del Dia Mundial del Consumidor

L’Oficina Municipal del Consumidor (OMIC) de Mataró se suma a la celebració del Dia Mundial del Consumidor que enguany, sota la coordinació de la Diputació de Barcelona, proposa enfocar la mirada en evitar els fraus a les compres a Internet. Fer conèixer els drets com a persones consumidores i les vies de reclamació són les principals funcions d’aquest servei municipal.

Mataró enfoca la primera preinscripció íntegrament electrònica per al curs 2021-2022 amb 56 grups de P3 i 57 de 1r d’ESO

Per primer cop la preinscripció escolar només es podrà fer electrònicament. Del 15 al 24 de març, per segon cicle d’educació infantil i educació primària, i del 17 al 24 de març per educació secundària obligatòria, amb una oferta de 56 grups de primer curs d’infantil (P3) i 57 grups de primer curs d’ESO. Els infants que han de fer la preinscripció a primer curs d’infantil són 1.151 i 1.519 a primer curs d’ESO.