Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2021

Escoltar

2021

La cooperativa de llogateres del projecte europeu Lloguem! es constitueix amb el nom Bloc Cooperatiu

Bloc Cooperatiu SCCL es va constituir formalment ahir, 18 de febrer, davant de notari amb l’objectiu que les persones interessades en el lloguer, s’associïn i que això serveixi per canviar les relacions entre propietaris i llogaters. La formació d’aquesta cooperativa, que compta amb la representació de la Fundació Unió de Cooperadors, ha estat assessorada pel Col·lectiu Ronda i per la càtedra d’Economia Social del TecnoCampus Mataró-Maresme.

L’Escola de Feminismes i LGTBI es reprèn per la campanya del 8M que posa l’accent en els feminismes en plural

L’Escola de Feminismes i LGTBI, que va posar-se en marxa el març del 2020 com un espai de trobada i reflexió format per un conjunt d’activitats mensuals, es reprèn ara coincidint amb la campanya del Dia Internacional de les Dones, el 8M. La programació del 8M, amb més d’una vintena de propostes, comptarà amb la conferència “Que no parlin de nosaltres” a càrrec de l’escriptora Najat El Hachmi, el III Sorori-Art i la Jornada del 6 de març “Feminismes en diàleg.”

Mataró presenta la seva tasca respecte els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030

En el marc de la jornada “Governança local i Agenda 2030: un nou impuls transformador” organitzada per la Diputació de Barcelona, Mataró ha presentat la seva tasca en la implementació de l’Agenda 2030. Entre les principals actuacions hi ha la formació de responsables tècnics i càrrecs electes, accions d’informació i sensibilització a la ciutadania per mostrar la importància, impacte i possibilitats d'actuació i d'implicació vers els ODS a escala local i adaptar l'estratègia de ciutat per al nou context de recuperació i resiliència per fer front a la pandèmia de la Covid-19 a partir del marc d'actuació que suposa l'Agenda 2030 de Nacions Unides.