Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Collits a casa

Carbassó al pesto

Recepta realitzada pel restaurant Gaudium

 
 




Ingredients per a 4 persones:
· 2 carbassons grans
· 4 tomàquets secs
· Formatge parmesà
· Unes fulles d'alfàbrega fresca

Ingredients pel pesto:
· 40 gr d'ametlla
· 115 gr de fulles d'alfàbrega fresca
· Una dent d'all
· Pebre negre amb suc de llimona
· Sal
· Oli d'oliva verge extra

 


Elaboració

 
 

1. Comença preparant el pesto, pela l'all i retira el germen de l'interior.

2. Posa en el got de la batedora les ametlles, l'alfàbrega, un toc de pebre, el suc de llimona i la sal. Tritura-ho amb la batedora i quan comencis a tenir una pasta, aboca-hi oli d'oliva verge extra a fil mentre estàs batent, fins que la salsa tingui densitat adequada.

3. Prova el pesto i rectifica si fos necessari i reserva.

4. Al mateix temps que es va fent el carbassó a la graella, talla unes ascles de formatge parmesà i tomàquets secs en oli.

5. Serveix el carbassó a la graella amanit amb el pesto i alfàbrega, col·locant sobre aquest formatge repartint el tomàquet i els fulles d'alfàbrega fresca.