Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

NextMataró

Pastís de prèssec i ametlles

Recepta realitzada per Uñó

 
 



Ingredients semi confitat de prèssec:

  • 1 kg préssecs tallats a quarts
  • 600 g sucre gra
  • El suc d’una llimona

Crema d’ametlles:

  • 400 g mantega
  • 400 g pols d’ametlla amb pela
  • 400 g sucre en pols
  • 20 g maizena
  • 225 g ous
  • 50 g licor (amaretto o conyac)

 

Elaboració confitat de prèssec:

Es talla la fruita i es barreja amb el sucre gra i el suc de la llimona, i es deixa reposar a la nevera 24 hores.



Elaboració de crema d’ametlles:

Es barregen els 4 primers ingredients i s’hi incorporen els ous poc a poc. Quan tinguem lligada la massa afegim el licor i es posa dintre una màniga pastissera i es reserva.



Elaboració:

Es forma un quadrat amb pasta de full i s’hi fan les vores, s’enforna aquesta prèviament durant 12 minuts a 180ºC, es deixa refredar, es posa una capa lleugera de crema d’ametlles i a sobre els trossos de préssec semi confitat. Es posa sucre gra per sobre i es torna a posar al forn a 180ºC durant 35 minuts aprox. Es treu del forn, es deixa refredar i es decora amb uns gerds, uns festucs i unes ratlles de xocolata.