Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Collits a casa

Pie de llimona

Recepta realitzada per Uñó

 
 



Ingredients cruixent:

  • 200 g galetes maria
  • 60 g mantega

Ingredients farcit de llimona:

  • 397 g llet condensada
  • 352 g nata líquida
  • 250 g formatge Philadelfia o en crema
  • 240 g crema pastissera
  • 240 g suc llimona
  • 6 fulles de gelatina

Ingredients merenga:

  • 100 g clares
  • 160 g sucre

 

Elaboració del cruixent:

Es trituren les galetes i es barreja amb la mantega pomada. Es posa sobre un full de silicona i s’enforna a 180º C durant 10 minuts.



Elaboració del farcit de llimona:

Es posen les fulles de gelatina en remull amb aigua freda, es barregen els cinc primers ingredients amb una batedora, es colen les fulles de gelatina i es desfan al microones amb una mica de nata líquida fins que estiguin una mica calentes. Es lliga la barreja i es posa dintre d’un motlle. Es congela.



Elaboració merenga:

S’escalfa al bany maria fins que arribi a 45ºC. Es posa dins la batedora i es munta fins que quedi una merenga consistent.



Acabat:

Es fa una base amb el cruixent de galeta i a sobre s’hi posa el farcit de llimona i formatge.

Una vegada fred es posa la merenga per sobre, es flameja i es decora al gust.