Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

NextMataró

Mus de maduixes del maresme estofades

Recepta realitzada pel restaurant La Bona Cuina

 
 

 


Ingredients per a 4 persones:

 
500grs de maduixes
250grs de nata per muntar 35% matèria grassa
2 cullerades de vinagre de Jerez
150grs de sucre
2 fulles de gelatina

 
 

Preparació:

Rentem les maduixes, les tallem a daus i les estofem amb sucre i el vinagre de Jerez durant de 4 minuts
Semimonten els 250 grams de nata i ho guardem
Agafem la gelatina, la hidratem i la incorporem a la meitat de les maduixes estofades
Triturem i incorporem la nata amb moviments envoltants fins a barrejar-ho tot hi ho guardarem a la nevera durant 2 hores.


Emplatar:

 

Fem un llit de maduixes estofades i incorporem 2 quenelles de mus.