Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Collits a casa

Esfèric de pèsols farcit amb mozzarella

Recepta realitzada per Pepi Sánchez, del restaurant Sangiovese

 
 


Ingredients:

· 500 g de pèsols pelats
· 3 mozzarelles de búfala
· 1/2 litre de nata líquida
· Sal
· Pebre
· Gelatina xantana
· Gelatina vegetal


Elaboració

 
 

1. Posem la mozzarella i la nata líquida en una cassola i deixem que es desfagi bé. Un cop desfeta, la triturem molt fina i la passem pel cedás. La lliguem amb xantana, colem i emmotllem en motlles esfèrics. Congelem.

2. Per la capa externa; bullim els pèsols amb una branca de menta. Refresquem amb aigua i gel i guardem l'aigua de cocció. Triturem els pèsols amb l'aigua de cocció molt fi, colem i reservem.

3. Afegim gelatina vegetal, 50 g per litre, fem bullir i banyem els motllos congelats.