Tàrtar de maduixa i formatge de cabra
Recepta realitzada pel restaurant Menjars Néstor

Ingredients:
· Carbassó
· Maduixes
· Formatge de cabra
· Tomàquet
· Oli
· Sal
· Julivert
· Orenga
Elaboració
1. Tallarem en dauets petits 1 carbassó cru i el posarem una estona en aigua i gel per que ens agafi textura.
2. Mentrestant, tallarem a dauets 1/4 o menys de maduixa, 2 rotllanes de formatge de cabra per comensal i 1/2 tomàquet sense pell ni llavors per comensal.
3. Muntarem l'amanida en gots amples transparents o en bols posant primer 3 dits de maduixa, al damunt un dit de carbassó i amanirem amb oli, sal i julivert.
4.Completarem el got amb una capa de formatge de cabra i una darrera capa de dauets de tomàquet.
5.Tornarem a amanir en menys quantitats amb oli, sal i unes fulletes d'orenga.